İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hazırlık Sınıfı Uygulayan Anadolu İmam Hatip Liseleriyle 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı

2023 Eğitim Vizyonunun Dil Eğitimi alanıyla ilgili politikaları konusunda yapılan çalışmaların ve planlamaların istişare edildiği, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen, Eğitim Politikaları Daire Başkanı Sayın İhsan ERKUL ile Şube Müdürü Sayın Rabia KILIÇKAYA´nın da iştirak ettiği iki günlük çalıştay Pendik Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Çalıştaya Türkiye genelinden Arapça, İngilizce, İspanyolca, Almanca, Rusça hazırlık sınıfı uygulayan Anadolu İmam Hatip Liselerimizin müdürleri ve dil koordinatörleri katıldı. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni temsilen okul müdiremiz Sayın İlknur HACIOSMANOĞLU ile İngilizce koordinatörümüz Sayın Yunus ERDOĞAN´ın katıldığı toplantıda koordinatörümüz tarafından okulumuzda yürütülen İngilizce çalışmalar ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Hazırlık sınıfı olan okullarda dil eğitiminde gelinen seviyenin takdire şayan olduğu belirtildi. Verimli bir istişare ortamında ve oldukça başarılı geçen toplantının yürütülmesinde emek veren, iki gün boyunca bizleri en güzel şekilde ağırlayan başta okul müdürü Sayın Abdülaziz DUMAN olmak üzere, tüm Pendik Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

07-01-201907-01-201907-01-201907-01-201907-01-201907-01-2019

Yayın: 07.01.2019 - Güncelleme: 07.01.2019 17:25 - Görüntülenme: 72