Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz.

Mrt

5-6. Sınıflarımıza Kazanım Değerlendirme Sınavı, 7-8. Sınıflarımıza LGS hazırlık, 11-12. Sınıflarımıza ise YKS hazırlık sürecine destek olmak için deneme sınavlarımızı yaptık.

Belirlenen takvim doğrultusunda sınavlarımızı uygulamaya devam edeceğiz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavın başvuru ve uygulama kılavuzunun yayımlandı.

Kılavuz için TIKLAYINIZ .

Mrt

kulumuz meslek dersleri zümresi tarafından hazırlanan Hoşgeldin Ramazan etkinlikleri öğrencimiz Sefa PINAR'ın Kur'an'ı Kerim tivaleveti ile başlamış, ardından Ramazan'ın hayatımıza dair getirileri üzerine konuşmalar, video gösterimi, Osmanlıda Ramazan ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları Hacivat Karagöz gösterisi ile devam etmiştir. Ramazan ayının gelişini öğrencilerimize hissettirmek, öğrencilerimizin duyarlılığını artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Belirli gün ve haftalar kapsamında 8-14 Mart arasında yer alan Bilim ve Teknoloji Haftası etkinliklerinde Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak son yıllarda ülkemizde yerli ve milli olarak geliştirilip üretilen teknolojileri araştırdık. Araştırma sonucunda bulduğumuz teknolojileri dijital içeriklere dönüştürdük. Bu dijital içerikleri kağıda dökerek bir pano oluşturduk ve okulda tüm öğrencilerimizin görmesini, öğrenmesini amaçladık. Öğrenciler için keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.

Mrt

Evveli rahmet ortası mağfiret sonu kurtuluş olan Ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini diliyoruz.

Bu Ramazan’da da tüm Türkiye’de olduğu gibi Filistin’de de kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.

Değerli velielrimiz ve öğrencilerimiz

Mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle ders saatlerimiz güncellenmiştir.

Değerli Velilerimiz.
Mübarek Ramazan-ı Şerif’te iftar sofralarımızda buluşacağız inşallah. Af ve berekete vesile olması niyazıyla teşriflerinizi bekliyoruz.

Mrt

Mübarek Ramazan ayının gelişi sebebiyle 5. sınıf öğrencilerimiz ile Arapça Ramazan tebrik videosu hazırladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak hayırlı ve bereketli Ramazanlar dileriz.

Mrt

Çamlıca da bu hafta Gençlik ve Spor Bakanlığı Marmaracık Gençlik Kampında  11. Ve 12. Sınıf 85  öğrencimizle kamp yaptık.

Bol eğlenceli keyifli ve hızlı geçen kampımızda GSB liderlerimiz öncülüğünde istasyonlarda kurulan; akıl oyunları, el sanatları, halk oyunları, iletişim becerileri, macera parkuru, spor oyunlar oynadılar ve oldukça keyşflş vakit geçirdiler .

Müzik  parçalarını, Karadeniz  yöresi halk oyunlarını öğrenip,eğlence gecesi yapan öğrencilerimiz bu öğrendiklerini çeşitli şiir ve tiyatrolarla renklendirerek sahilde kamp ateşi başında Veda Gecesi yaptılar.

Tabi ki 12. Sınıflarımız her fırsatta ders çalıştılar

Öğrencilerimizin Bu kamptan hafızalarında unutulmaz güzel anıları ve kendi el emeği olan bileklikleri ve Ebru eserleri ve pekişen kardeşlik duyguları kaldı.

Gençlerebu  imkanı sağlayan ve sunan, Gençlik ve Spor Bakanlığına Milli Eğitim Bakanlığına ; İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor Bakanlığı Marmaracık Kampı Müdürümüze, Okul idaremize, kamp boyunca bize eşlik eden Öğretmenlerimize ve bizlere güvenerek evlatlarını emanet eden velilerimize, aktivite ve etkinlikleriyle bizlere eşlik eden kıymetli kampçı liderlerimize teşekkür ederiz.

#iyikivarsınızgençler

TÜM ÖĞRENCİLERİMZİE BAŞARILAR DİLERİZ

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Şbt

"Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden yine sana sığınırım. Sana layık surette hamd etmekten acizim. Senin zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin."

Rahmet ve mağfiret dolu bir Berat Kandili geçirmeniz dileğiyle.