İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

18 Kasım Pazar günü saat 10:30´da öğrencilerimizin not,devam,devamsızlık ve genel durumunun görüşüleceği veli toplantısı yapılacaktır.

22/10/2018 tarihinden itibaren geçerli ders programı için tıklayınız.

08/10/2018 tarihinden itibaren geçerli ders programı için tıklayınız.

Haz

ÇAMLICA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKUL SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞTIRMA TESPİT KOMİSYONU SERVİS ÇALIŞTIRMA İŞİ DEĞERLENDİRMESİ 29 HAZİRAN 2018 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00´TE OKULUMUZ KONFERANS  SALONUNDA YAPILACAKTIR.

NOT: ŞARTNAME VE EKLERİ İLE İSTEKLİLERDEN ALINACAK BELGELER AŞAĞIDAKİ LİNKTEN VEYA OKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN TEMİN EDİLEBİLİR.

Haz

BAŞVURU TARİHLERİ : 12 Mart-05 Nisan 2018

GEREKLİ EVRAKLAR:

1) Yetkili kişi, kurum veya kuruluşlardan alınan geçen yıla ait gelir durumunu gösteren belge.

2) Aile üyelerinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları beyanı.

3) Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardımı beyannamesi, varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı örneği.

4) Velinin yararlanacağı kontenjanla ilgili belge.

Ara

I.DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMLERİMİZ EKTEDİR.

Ara

03/12/2017 Pazar günü saat 10:30´da öğrencilerimizn devam devamsızlık ve genel durumunun görüşüleceği veli toplaantısına katılmanız önemle rica olunur.

Kas

KASIM AYI YEMEK LİSTESİ EKTEDİR.

30/10/2017-03/11/2017 TARİHLERİ ARASI YEMEK LİSTESİ EKTEDİR.

Kasım Ayı Pansiyon Nöbet Programımız ekte sunulmuştur.

TEOG YERLEŞTİRMELERİNDE OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE