Değerli velilerimiz

8 Ekim cumartesi günü 09:00 da sınıf öğretmenimizin ve ilgili idarecilerimizin başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Saat 10:30 da ise tüm öğretmen ve velilerimizin katılımıyla okul aile birliği sene başı genel kurulu yapılacaktır.

Teşriflerinizi rica ederiz.

Çamlıca Kız AİHL Okul Aile Birliği

Değerli velilerimiz

2022-2023 eğitim öğretim yılı ders saatlerimiz aşağıdaki gibidir.

Değerli Velilerimiz

2022-2023 eğitim öğretim yılına başlamadan aramıza yeni katılan siz değerli velilerimizle yapacağımız toplantımıza tüm 5. sınıf ve hazırlık sınıfı velilerimiz davetlidir.

5. Sınıf Veli toplantımız 6 EYLÜL 2022 Saat 18:00 'da

Hazırlık  Sınıfları Veli toplantımız 7 EYLÜL 2022 Saat 18:00 'da okulumuzda yapılacaktır.

Önemli not:

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin öğrenci tanıma formunun doldurmaları önemle rica olunur .

ÖĞRENCİ TANIMA FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Değerli öğrencilerimiz;

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuruları 27 Ağustos - 2 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak olup 6-7-8 - 10,11 ve 12. sınıflar başvuru yapabileceklerdir.

Başvurular e-kurs modulü üzerinden yapılacaktır.

BAŞVURU EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Ağu

4Eylül 2022'de yapılacak İOKBS Sınavına kılavuzda belirtilen koşulları taşıyan Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşları başvuru yapabilecekler. Yurt dışında e-Okul sistemine kayıtlı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan öğrenciler sistem üzerinden, KKTC vatandaşı olan öğrenciler ise KKTC kimlik numarası ile eğitim ataşeliği/müşavirliği üzerinden başvuru yapabilecekler. Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilere sınav tedbir hizmeti verilecek.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ders dağılımları ve soru sayılarında geçen yıla göre herhangi bir farklılık olmayacak.

Sınavda tüm sınıf seviyelerine dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve sınav süresi 120 dakika olacak.

Fotoğraflı sınav giriş belgesi, sınav tarihinden en az 7 gün önce "www.meb.gov.tr" internet adresinden alınacak.

Sınav 4 Eylül 2022 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.

Sınav sonuçları, 23 Eylül 2022'de "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı hakkında sıkça sorulan sorular ve cevaplarına ulaşmak için tıklayınız.

Nis

Değerli Misafirlerimiz, okulumuzu ayrıntılı bir şekilde gezmek ister misiniz? Sanal gezimizle sizleri okulumuzun ve pansiyonumuzun her köşesinde misafir etmekten mutluluk duyarız. Dünyanın neresinde olursanız olun okulumuzu gezmek için aşağıdaki linki tıklamanız yeterlidir.

May

Danışma Kurulu Toplantımız 14 Mayıs 2022 Cumartesi Günü Saat 9.30' da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır. Değerli kurul üyelerinin teşriflerini bekleriz

May

Mazeret sınav takvimi yayınlandı.

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI: NURİ KULA
OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKAN YARDIMCISI: HACI GÜNDÜZ

HESAP ADI:

ÇAMLICA KIZ İMAM HATİP LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ

ŞUBE ADI: VAKIFBANK ÖRNEK ŞUBESİ

HESAP NUMARASI  :

TR09 0001 5001 5800 7306 9097 73

5. SINIF KAYIT KABUL SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

18-25 HAZİRAN 2021 TARİHLERİ ARASINDA, SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE AİT 4. SINIF KARNELERİNİN, ELDEN YA DA AŞAĞIDA VERİLEN MAİL, BİP VEYA WHATSUP NUMARALARINA MESAJ YOLUYLA OKUL İDARESİNE İLETİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SINAV PUANININ %70'İ; KARNE YIL SONU BAŞARI PUANININ %30'U ALINARAK YERLEŞTİRME PUANI BELİRLENECEKTİR. ZAMANINDA KARNE TESLİM EDİLMEMESİ DURUMUNDA SADECE SINAV PUANININ %70'İ YERLEŞTİRME PUANINI OLUŞTURACAKTIR. 28 HAZİRAN 2021'DE YERLEŞTİRME SONUÇLARI İLAN EDİLECEKTİR.

camlicakizanadoluihl@gmail.com